torstai 11. syyskuuta 2014

Kadonneen Lähdeviitteen Metsästäjät - Raiders of the Lost Reference

Ensimmäistä lähdeviitekonsulttisarjakuvaa seurasi aikoinaan (2013) pitempi, pituudeltaan 10 sivua pitkä Kadonneen lähdeviitteen metsästäjät, joka oli myös ruutukaavaa varten piirretty. Teemana oli luurankoja kaapissa. 10:nen sivun sarjakuva tuntui tuolloin pitkältä. Piirrostyyli säilyi edelleen pelkistettynä ja värit on vähän heittämällä päälle laitettu. 

Tarina on ehkä taas se paras osa sarjakuvasta. Sarjakuvan tapahtumat sijoittuvat Oulun Yliopiston pallon läheisyyteen, mikä tekee sarjakuvasta ehkä hivenen hauskemman niille, jotka ovat opiskelleet tai työskennelleet  Oulun yliopistossa. 

Tässäkin sarjakuvassa oli vähän rajoitteena se, että väänsin sen nopeassa aikataulussa ruutukaavan deadlinea silmällä pitäen. Ruutukaavassa julkaistu versio on jostain syystä ollut hieman sumuisessa muodossa, joten siitäkin syystä sarjakuva on hyvä uudelleen julkaista täällä:
Kadonneen lähdeviitteen metsästäjät oli omasta mielestäni perusidealtaan sen verran hauska idea, että tekisi joskus mieli piirtää se uudestaan tasokkaammasti ja uudemmalla käsikirjoituksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti